Nyt logo og hjemmeside til Klinik Daa

Kunde:

Klinik Daa

Branche:

Skønheds- og hudpleje

Platform:

Wordpress

Hjemmeside:

https://www.klinikdaa.dk/

Show

Baggrund:

Klinik DAA er en professionel skønheds- og hudplejeklinik, der tilbyder en bred vifte af behandlinger inden for ansigtspleje, hudforyngelse og andre skønhedsbehandlinger. Med et ønske om at differentiere sig fra konkurrenterne og skabe en stærk visuel identitet online, kontaktede klinikken mig for at designe et logo, der kunne afspejle deres professionelle tilgang, samt udvikle en ny hjemmeside, der ville gøre det nemt for kunderne at finde information om behandlingerne og booke tid online. De havde brug for en hjemmeside, der ikke kun kunne fungere som et digitalt visitkort, men også som en praktisk løsning for klienterne ved at tilbyde en let og hurtig bookingproces. Samtidig ønskede de at fremhæve deres ekspertise og skabe en luksuriøs og indbydende følelse gennem designet.

Løsning:

Logo-design: Processen startede med udviklingen af et logo, som skulle fungere som fundamentet for Klinik DAA’s visuelle identitet. Det var vigtigt at skabe et logo, der signalerede skønhed, elegance og professionalisme, og som ville kunne fungere både på tryk og digitalt. Vi valgte en minimalistisk tilgang med et moderne look, hvor farver og skrifttyper blev nøje udvalgt for at afspejle klinikkens værdier – ro, harmoni og professionalisme. Resultatet blev et stilrent og elegant logo, der fremhæver Klinik DAA’s eksklusive image og samtidig er genkendeligt og anvendeligt på tværs af platforme. Hjemmesidedesign: Med logoet på plads gik vi videre til at designe og udvikle hjemmesiden. Hjemmesiden blev bygget på WordPress, som giver fleksibilitet til at integrere alle de nødvendige funktioner, samtidig med at den er brugervenlig og let at vedligeholde for klinikkens personale. Vi valgte at bruge Elementor som sidebygger, da det gjorde det muligt at skabe en visuelt indbydende og intuitiv hjemmeside med fokus på æstetik og funktionalitet. For at opnå en luksuriøs og indbydende følelse blev farvepaletten og layoutet udviklet med fokus på lyse, rolige nuancer og et luftigt design, der inviterer brugerne til at udforske klinikkens forskellige behandlinger. Der blev også lagt vægt på at skabe en god balance mellem billeder og tekst, så klinikkens eksperter og behandlinger blev præsenteret på en professionel og let forståelig måde. Integreret booking system: En af de vigtigste funktioner, som klinikken havde brug for, var et effektivt og brugervenligt booking system. Ved at integrere et online bookingværktøj direkte på hjemmesiden, blev det nemt for kunderne at booke deres behandlinger med få klik. Systemet gør det muligt at vælge den ønskede behandling, finde ledige tider og bekræfte en booking – alt sammen hurtigt og enkelt. Dette skabte en betydelig forbedring i brugeroplevelsen, da klienter nu ikke længere behøver at ringe ind for at booke tid, men i stedet kan gøre det, når det passer dem, direkte via hjemmesiden. SEO-optimering og hastighedsoptimering: For at sikre at hjemmesiden både var hurtig og nem at finde via søgemaskiner, implementerede vi RankMath til SEO-optimering. Dette gjorde det muligt at optimere alle sider og behandlinger med de rette søgeord og meta-tags, så Klinik DAA kunne opnå en bedre synlighed på Google og dermed tiltrække flere kunder organisk. Hastigheden på hjemmesiden blev optimeret ved hjælp af WP Rocket, som sikrer en hurtig indlæsningstid, hvilket er vigtigt både for brugeroplevelsen og for SEO-resultater.

Nøglefunktioner:

  • Responsivt design: Hjemmesiden blev designet til at være fuldt responsiv, så den fungerer optimalt på både desktop, tablets og smartphones. Dette sikrer, at brugerne kan navigere nemt og booke behandlinger uanset hvilken enhed, de benytter.
  • Booking integration: Det integrerede bookingsystem giver kunderne mulighed for at booke deres behandlinger direkte på hjemmesiden, hvilket letter processen for både klinikken og deres klienter.
  • SEO-optimering: Gennem SEO-optimering med RankMath sikres det, at siden rangerer bedre i søgemaskiner, hvilket giver øget synlighed.
  • Hastighedsoptimering: Med WP Rocket er hjemmesiden optimeret til hurtig indlæsning, hvilket forbedrer brugeroplevelsen og sikrer højere rangeringer i søgemaskiner.

Resultat:

Den nye hjemmeside for Klinik DAA har gjort det nemt for både eksisterende og nye kunder at få et indblik i de forskellige skønhedsbehandlinger, klinikken tilbyder, samt booke tid til behandling direkte online. Det enkle og elegante design, kombineret med det brugervenlige bookingsystem, har skabt en forbedret kundeoplevelse og effektiviseret klinikkens administration. Klinikken oplever nu en bedre synlighed online takket være den grundige SEO-optimering, og de har set en stigning i antallet af online bookinger, som har gjort det lettere at håndtere kundetilstrømningen.
Vis mere
Nyt logo til Klinik Daa